Menu

Bekijk hier een greep uit ons à la carte menu
Mocht u speciale wensen hebben dan horen wij dit graag

SfeerimpressieReserveren
menu Grand Restaurant de Nachtegaal

Koude voorgerechten

Tonijnsalade€7,75
Een frisse salade van diverse sla soorten met tonijn snippers

Creatie van de zee en het land€7,25
Een overheerlijke creatie van garnalen, gerookte kip, zalm en dressing

Rundercarpaccio€8,75
Gesneden ossenhaas met kaas, salade en dressing van balsamico

Garnalencocktail€7,75
Noorse garnalen met stukje appel geserveerd met een cocktailsaus

Soepen

Champignonsoep€4,75
Licht gebonden soep met champignons en bosui

Heldere groentesoep€4,50
Een geurige groentebouillon met soepballetjes en verse groenten

Gebonden tomaten-crèmesoep€4,50
Romige gebonden soep met huisgemaakte soepballetjes

Boeren uiensoep€4,75
Een klassiek bereide uiensoep met ons bekende kaasbroodje

Warme voorgerechten

Gemengde salade kippenlevertjes€7,75
Gebakken kippenlevertjes met champignons, ui, spek en afgeblust met sherry

Salade “De Nachtegaal”€8,25
Salade met reepjes vlees, champignons, spekjes, ui en onze huisdressing

Champignons in bierbeslag (v)€8,75
In bierbeslag krokant gebakken champignons met daarbij een pittige knoflooksaus

Boeren geitenkaas (v)€8,75
In zonnebloemolie gebakken geitenkaas op een bedje van huisgemaakte salade met Franse dressing

Hoofdgerechten

Wij serveren zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten

Boerenschnitzel€15,75
Schnitzel met gebakken champignons, spek en ui

Varkenshaas€16,75
Mals gebakken varkenshaas met een bijpassende paddenstoelensaus

Vleesvariatie “De Nachtegaal”€18,75
Drie soorten vlees met uitgebakken spek en stroganoffsaus

Gebakken heekfilet€18,75
met een klassieke Hollandaisesaus

Sliptong€18,75
Gebakken sliptongetjes met remouladesaus

Gefrituurde groenten
in bierbeslag (v)
€16,75

Met diverse groenten

Pasta gerecht met verse kruiden
en paddenstoelensaus (v)
€16,75

Saté van de haas€16,75
Geserveerd met onze eigen satésaus en kroepoek

Kalfslever en kalfsentrecôte€18,75
Kalfsvlees op zijn best! Met een stevige kalfsjus en spekreepjes en zilveruien

Specialiteiten
Boeuff Stroganoff€18,75
Ossenhaas met verse paprika, ui, tomaat, champignons en rijst en de welbekende Stroganoff saus

 

Duo van wilde zalm en biefstuk€18,75
Een voortreffelijke combinatie van de zee en het land

 

Drie gangen verrassingsmenu€24,75
Iedere keer iets anders uit een culinaire keuken

Desserts

Dame Blanche€4,75
Vanille ijs met warme chocoladesaus

Sorbet€4,75
Diverse soorten fruit, 3 smaken ijs en slagroom

Luikse wafel€5,25
Geserveerd met warme kersen en boeren roomijs

Flensje “De Nachtegaal”€5,75
Flensje met roomijs en poedersuiker met warme sinaasappelsaus

(v) = vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, rauwkost, gebakken aardappelen en patat

Openingstijden

MA – DI
Gesloten, wel telefonisch bereikbaar

 

WO-ZO
Vanaf 12:00 maar andere tijden bespreekbaar

 

 

Grand-Restaurant De Nachtegaal

Hengelosestraat 83
7482 AB Beckum/Haaksbergen
T 074-3676227

 

Laat een bericht achter

Heeft u vragen, stel ze gerust

8 + 11 =

© 2019 Grand-Restaurant De Nachtegaal | Website gemaakt door Care-align Webdesign