KookmeesterZ

Menu

Bekijk hier een greep uit ons à la carte menu

SfeerimpressieReserveren
menu Grand Restaurant de Nachtegaal

Koude voorgerechten

Tonijnsalade€11,75
Een frisse salade van diverse sla soorten met tonijn snippers

Creatie van de zee en het land€11,75
Een overheerlijke creatie van garnalen, gerookte kip, zalm en dressing

Rundercarpaccio€11,75
Gesneden ossenhaas met kaas, salade en dressing van balsamico

Garnalencocktail€11,75
Noorse garnalen met stukje appel geserveerd met een cocktailsaus

Soepen

Champignonsoep€7,50
Licht gebonden soep met champignons en bosui

Heldere groentesoep€7,50
Een geurige groentebouillon met soepballetjes en verse groenten

Gebonden tomaten-crèmesoep€7,50
Romige gebonden soep met huisgemaakte soepballetjes

Boeren uiensoep€7,50
Een klassiek bereide uiensoep met ons bekende kaasbroodje

Warme voorgerechten

Gemengde salade kippenlevertjes€12,75
Gebakken kippenlevertjes met champignons, ui, spek en afgeblust met sherry

Salade “De Nachtegaal”€11,75
Salade met reepjes vlees, champignons, spekjes, ui en onze huisdressing

Champignons in bierbeslag (v)€11,75
In bierbeslag krokant gebakken champignons met daarbij een pittige knoflooksaus

Boeren geitenkaas (v)€11,75
In zonnebloemolie gebakken geitenkaas op een bedje van huisgemaakte salade met Franse dressing

Hoofdgerechten

Wij serveren zowel vlees-, vis- als vegetarische gerechten

Boerenschnitzel€22,75
Schnitzel met gebakken champignons, spek en ui

Varkenshaas€22,75
Mals gebakken varkenshaas met een bijpassende paddenstoelensaus

Vleesvariatie “De Nachtegaal”€23,75
Drie soorten vlees met uitgebakken spek en stroganoffsaus

Gebakken heekfilet€21,75
met een klassieke Hollandaisesaus

Sliptong€25,75
Gebakken sliptongetjes met remouladesaus

Gefrituurde groenten
in bierbeslag (v)
€20,75

Met diverse groenten

Pasta gerecht met verse kruiden
en paddenstoelensaus (v)
€20,75

Saté van de haas€21,75
Geserveerd met onze eigen satésaus en kroepoek

Kalfslever en kalfsentrecôte€24,75
Kalfsvlees op zijn best! Met een stevige kalfsjus en spekreepjes en zilveruien

Specialiteiten
Boeuff Stroganoff€21,75
Ossenhaas met verse paprika, ui, tomaat, champignons en rijst en de welbekende Stroganoff saus

 

Duo van wilde zalm en biefstuk€23,75
Een voortreffelijke combinatie van de zee en het land

 

Drie gangen verrassingsmenu€32,75
Iedere keer iets anders uit een culinaire keuken

 

Chateau Briand "500 gram"€35,00 p.p.
Geserveerd op een schaal met paprika, champignons, ui en rodewijnsaus

Desserts

Dame Blanche€7,25
Vanille ijs met warme chocoladesaus

Sorbet€7,25
Diverse soorten fruit, 3 smaken ijs en slagroom

Luikse wafel€7,75
Geserveerd met warme kersen en boeren roomijs

Flensje “De Nachtegaal”€7,75
Flensje met roomijs en poedersuiker met warme sinaasappelsaus

(v) = vegetarisch

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten, rauwkost, gebakken aardappelen en patat

Openingstijden

MA – DI
Gesloten, wel op afspraak geopend

 

WO-ZO
Vanaf 12:00 maar andere tijden bespreekbaar

 

Bel ons om te reserveren

Grand-Restaurant De Nachtegaal

Hengelosestraat 83
7482 AB Beckum/Haaksbergen
074 - 3676227

© 2024 Grand-Restaurant De Nachtegaal | Website gemaakt door Care-align Webdesign